Garmin Tread® XL – Overland Edition

010-02509-10

Velg type
Velg komponenter
16.099,-
ikke på lager (bestillingsvare)

Garmin Tread® XL – Overland Edition

UTFORSK DET UKJENTE

Denne ekstra store, robuste navigasjonsenheten for terrengbruk har alt du trenger på turen, og leveres med kart for å holde deg på riktig spor og kommunikasjonsteknologien du trenger for å holde kontakten med andre.


Naviger på uasfalterte veier og stier ved hjelp av detaljert spornavigasjon1 med OpenStreetMap (OSM).


Ruten tilpasses størrelsen og vekten til kjøretøyet ditt2, og forhåndslastede interessepunkter (POI-er) fra iOverlander™ hjelper deg med å finne ut hvor du kan slå leir.


Denne robuste navigasjonsenheten er IP67-værbestandig og har en 10″ svært klar berøringsskjerm.


Få naturtro flyfotovisning av terrenget med nedlastbare, abonnementsfrie BirdsEye-satellittbilder.


Bruk Tread®-app3 på den kompatible smarttelefonen for å synkronisere data på tvers av ulike enheter og planlegge ruter.


Sinnsroen er innebygd. Med et aktivt abonnement kan du bruke inReach®-teknologi for global satellittkommunikasjon4.


Bygget for reisen.


ROBUST I RØFT TERRENG

Tread er spesialutviklet for all slags terreng og tåler all slags vær. Den er IP67-godkjent for vannbestandighet.


KLAR SKJERM

Med den svært klare og hanskevennlige 10″ berøringsskjermen er navigasjonsenhetenen utviklet for enkel avlesning i sterkt sollys eller stummende mørke. Den kan monteres stående eller liggende.


SPORNAVIGASJON

Få detaljert spornavigasjon1 på uasfalterte veier og løyper ved hjelp av terrengkartinnhold fra OSM-kart. Fører er selv ansvarlig for å etterfølge motorferdselsloven.


INNEBYGD INREACH-TEKNOLOGI

Innebygd inReach-teknologi gir deg tilgang til global satellittkommunikasjon, toveis tekstmeldinger, posisjonsdeling, en interaktiv SOS-funksjon og væroppdateringer4.


KART OVER VEI OG TERRENG

Tread har forhåndslastede topografiske kart med 3D-terreng og gatekart for Europa, Afrika, inkludert Tracks4Africa, og Midtøsten. Det inkluderer også detaljerte gatekart over Europa som tilpasser ruten din til størrelsen og vekten til kjøretøyet ditt2. Kart over Nord- og Sør-Amerika, Australia og New Zealand er tilgjengelig for kostnadsfri nedlasting via garmin.com/express.


SATELLITTBILDER

Gled deg over naturtro flyfotovisninger når du laster ned høyoppløselige BirdsEye-satellittbilder direkte til enheten din via Wi-Fi®-tilkobling. Du trenger ikke årlig abonnement.


INTERESSEPUNKTER

Tread leveres forhåndsinnlastet med iOverlander-interessepunkter, ACSI™, Campercontact™ og Trailers PARK™, slik at du ikke trenger et mobiltelefonsignal for å finne veien.


ABC-SENSORER

Når du skal inn i tøft terreng, kommer de innebygde sensorene til nytte, som høydemåler, barometer, kompass og krengningsmålere.


SIKKER MONTERING

Bruk den medfølgende magnetassisterte låsebraketten for å sikre navigasjonsenheten til kjøretøyet ditt.


Koble til for å få et bedre eventyr.


GROUP RIDE MOBILE

Parkoble enheten din til Tread-appen for å spore vennene dine fra telefonen ved hjelp av Group Ride Mobile-funksjonen3.


ENKEL RUTEPLANLEGGER

Bruk Tread-appen til å planlegge ruter med de samme kartene, kjøretøyprofilene og rutepreferansene som du har på Tread-enheten.


SYNKRONISER ENHETENE DINE PÅ EN ENKEL MÅTE

Bruk Tread-appen til å synkronisere veipunkter, spor, ruter og samlinger på alle enhetene dine. Du kan også enkelt importere og dele GPX-filer.


VÆRMELDINGER I SANNTID

Hvordan er været lenger fremme? Parkoble Tread-enheten med den kompatible smarttelefonen din, og last ned Tread-appen for å få tilgang til værmeldinger i sanntid, stormvarsler, en animert radar med mer.


Terrengutstyr for ekspedisjoner.


KONTROLLER TILBEHØRET DITT

Parkoble Tread med en kompatibel Garmin PowerSwitch™- digital bryterboks (selges separat) for å aktivere skjermkontroll for kjøretøyets 12-volts elektronikk, som lysstenger, differensialsperrer med mer.


GROUP RIDE TRACKER

Parkoble enheten din med en kompatibel Group Ride Tracker (selges separat) for gruppesporing5 og forhåndsdefinerte meldinger.


FØLG MED PÅ HUNDENE

Tread kan trådløst parkobles med utvalgte GPS-hundesporere fra Garmin (selges separat) for å hjelpe deg med å spore og hente sportshundene dine i felten. Se markører for hver hund innenfor rekkevidde på navigasjonsenhetens kartskjermbilde.


Kontroller kjøretøyets tilbehør med Garmin PowerSwitch™.

LES MER


Få mer ut av Tread®-enheten med Tread®-appen.

LES MER


1 Begrensede kartdata kan gjelde for enkelte vei- og ruteforslag. Følg alltid alle veiskilt, og ta hensyn til kjøreforholdene mens du kjører. Garmin OpenStreetMap-produkter er bare beregnet på å brukes som en ekstra reisehjelp og skal ikke brukes til formål som krever nøyaktig måling av retning, avstand, posisjon eller topografi.
2 Ikke tilgjengelig i alle områder. Selv om du angir profilkarakteristikkene til kjøretøyet, er det ingen garanti for at det blir holdt oversikt over karakteristikkene til kjøretøyet i alle ruteforslagene. Ta alltid hensyn til alle oppsatte veiskilt og veiforhold.
3 Sporing via Group Ride Mobile krever at Tread-appen kjører på din og hver venns kompatible smarttelefon med Bluetooth®-teknologi og en aktiv mobiltilkobling.
4 Det kreves et aktivt satelittabonnement for å bruke inReach-funksjoner. Bruk av satellittkommunikasjonsenheter kan være begrenset eller forbudt i enkelte jurisdiksjoner. Brukeren har selv ansvar for å kjenne til og følge all gjeldende lovgivning i jurisdiksjoner der enheten skal brukes.
5 Gruppesporing er tilgjengelig for førere som bruker en Tread navigasjonsenheten, og kun førere med en Tread navigasjonsenheten kan spores. Tilkobling til kjøretøyets strømtilførsel kreves for gruppesporingsfunksjonalitet.
Copyright © 2022 for iOverlander, LLC. Satellite Imagery © 2021 Maxar Technologies (datoene satelittbildene er tatt kan variere). Wi-Fi er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens. ©2021 ACSI Publishing B.V. Med publiseringsenerett. NKC campercontact data: ©2021 Nederlandse Kampeerauto Club «N.C.»
t4a
Produsent: Garmin
Farge: Svart
Type: Navigasjon