Garmin zūmo® XT 5,5 tommers motorsykkelnavigasjonsenhet

010-02296-10

Velg type
Velg komponenter
5.390,-
på lager (2 stk)

Garmin zūmo® XT

5,5 tommers motorsykkelnavigasjonsenhet

KJØR MED TEAM ZŪMO

Den robuste motorsykkelnavigatoren zūmo XT er laget for eventyr. Finn eventyr både på og utenfor allfarvei med den svært klare skjermen på 5,5 tommer som er hanskevennlig og motstandsdyktig mot regn.


Tydelig skjerm på 5,5 tommer, brukervennlig i all slags vær.


Trådløs tilkobling til telefon og inReach®-teknologi1.


Livet er fullt av vendinger. Garmin Adventurous Routing™ tar deg til dem.


Bytt fra EU-kart til topografiske kart og BirdsEye-satellittbilder med bare ett trykk.


Sporregistrering husker de beste turene dine.


Vær i forkant med motorsyklistvarsler om farer – for eksempel skarpe svinger langs ruten.


Laget for alle eventyr.


SVÆRT KLAR SKJERM

Skjermen på 5,5 tommer har sterkere lys enn tidligere modeller og kan brukes i alle lysforhold. Den er også hanskevennlig med skarp HD-oppløsning i liggende eller stående visning.


ROBUST KONSTRUKSJON

Føl deg trygg på hver tur med en navigasjonsenhet som er konstruert for å tåle all slags vær (IPX7) og ulendt terreng.


VARIG YTELSE

Med bakgrunnsbelysningen på 100 % lysstyrke varer batteriet i opptil 3,5 timer. Batteriet varer i opptil 6 timer med vanlige innstillinger. Du kan også koble til en konstant strømkilde for lengre eventyr.


Kjør hvor du vil.


BIRDSEYE-SATELLITTBILDER

Du får global tilgang til Birdseye-Satellittbilder med direkte nedlastinger til enheten via en Wi-Fi®-tilkobling uten årsabonnement.


FORHÅNDSLASTEDE VEIKART

Vær klar for tur med forhåndslastede veikart over hele Europa. Kartoppdateringer følger med.


FORHÅNDSLASTEDE TERRENGKART

Vi oppmuntrer til eventyrlystne turer med forhåndslastede topografiske terrengkart.


ENKELT KARTBYTTE

Du kan raskt bytte mellom veikart, topografiske kart og BirdsEye-satellittbilder, slik at du alltid har det perfekte kartet på turen.


GARMIN ADVENTUROUS ROUTING

Gjør enkle turer til vriene eventyr hvor du må holde tungen rett i munnen ved å velge veipreferanser.


SPORREGISTRERING

Registrer ruten din ved hjelp av sporregistrering, og lagre eller del den med andre for fremtidige eventyr.


DEL FAVORITTURENE DINE

Du kan enkelt sende GPX-filer fra telefonen2 til zūmo XT eller dele GPX-filer med andre motorsyklister ved å bruke Garmin Drive™-appen.


Laget for motorsyklister.


TRIPADVISOR®

Se TripAdvisor-anmeldelser fra andre reisende av hoteller, restauranter og severdigheter langs ruten eller nær destinasjonen.


ENKEL SIGHTSEEING

zūmo XT har iOverlander™-interessepunkter og millioner av populære steder takket være Foursquare®.


MOTORSYKLISTVARSLER

Få varsler om farer langs ruten, for eksempel skarpe svinger lenger fremme, hastighetsendringer med mer. Du blir også varslet om kommende fotobokser3.


ADMINISTRER SPOR OG RUTER

Du kan enkelt administrere4 og se gjennom ruter, spor og veipunkter på navigasjonsenheten, smarttelefonen og datamaskinen ved hjelp av Garmin Explore™-appen.


GARMIN REAL DIRECTIONS™

Få detaljerte anvisninger gjennom den tilkoblede hjelmen eller hodesettet. Du får veiledning slik en venn ville gitt deg med gatenavn, butikknavn og gjenkjennelige landemerker.


MUSIKK

Strøm musikk fra smarttelefonen via zūmo XT-navigasjonsenheten, eller spill av MP3-filer som er lagret på navigasjonsenheten – alt til den tilkoblede hjelmen eller hodesettet.


Slapp av. Hold deg tilkoblet på turen.


HÅNDFRIE ANROP

Med Bluetooth®-teknologi kan du foreta handsfree5 anrop. Når du har parkoblet enheten med Garmin Drive-appen på telefonen, kan du vise smartvarsler på zūmo-skjermen.


TRAFIKK- OG VÆRINFORMASJON I SANNTID

Få tilgang til2 trafikk- og værinformasjon i sanntid, del ruter med andre motorsyklister og få telefonvarsler via Garmin Drive-appen.


INREACH-PARKOBLING

Parkoble zūmo XT med en kompatibel inReach-satellittkommunikasjonshet1 for å få funksjoner for toveis meldinger, posisjonsdeling og SOS i nødstilfeller.


HENDELSESVARSLER

Hvis det oppstår en hendelse, sendes en tekstmelding med posisjonsinformasjon automatisk til den forhåndsbestemte kontakten2.


TRÅDLØSE OPPDATERINGER

Innebygd Wi-Fi4-tilkobling gjør det enkelt å holde kart og programvare oppdatert uten å bruke datamaskin. Varsler på skjermen viser når nye oppdateringer er tilgjengelige.


KONTROLLER TILBEHØRET DITT

Parkoble zūmo XT med den kompatible Garmin PowerSwitch™-digitale svitsjen (selges separat) for å få skjermkontroll over motorsykkelens 12-volts elektronikk – som tåkelys, nødblinklys med mer.


Kommuniser over hele verden med inReach®-satellitteknologi

LES MER


1 Selges separat. Aktivt satellittabonnement kreves.
2 Krever at zūmo parkobles med en smarttelefon som kjører Garmin Drive.
3 Varsler om rødt lys og fotobokser er ikke tilgjengelig i alle regioner. Finn ut mer om kjøp av oppdateringsabonnement.
4 Krever en aktiv tilkobling aktivert med trådløs Wi-Fi®-teknologi.
5 Krever at zūmo parkobles med en Bluetooth-aktivert kompatibel smarttelefon.
Satellittbilder © 2020 Maxar Technologies (dato for satellittbilder kan variere).© HERE. Med enerett. © 2021 TripAdvisor LLC. Med enerett. Foursquare® er et registrert varemerke for Foursquare Labs, Inc. Satellittbilder © 2020 Maxar Technologies (dato for satellittbilder kan variere). Copyright © 2020 Cyclops UK Limited. Med enerett. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens. Satellittbilder © 2020 Maxar Technologies (dato for satellittbilder kan variere).Copyright © 2020 Cyclops UK Limited. Med enerett. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens.

Produsent: Garmin
Farge: Svart
Type: Navigasjon