Polaris VES Extreme Oil 4L

502691

Velg type
Velg komponenter
989,-
på lager (5+)
Polaris VES Extreme Oil 4L

VES Extreme Duty Advantage: Ultimat ytelse krever det ultimate smøremiddelet – det var grunnlaget for Polaris VES Extreme. Den har blitt verifisert i laboratorie- og løpstesting for å overgå ledende ettermarkeds 2-taktsoljer når det gjelder motorbeskyttelse og renslighet. Denne superstabile esterbaserte formelen flyter i ekstrem kulde og opprettholder overlegen motorbeskyttelse og smøring ved høy varme, høye turtall.
Høyytelses syntetisk formel: VES Extreme bruker kraftsportskvalitet PAO og Ester helsyntetiske baseoljer som gir den beste ytelsen og motorbeskyttelsen tilgjengelig for Polaris 2-takts snøscootermotorer. Ultimate kaldflytegenskaper gir umiddelbar smøring og kaldstartbeskyttelse selv i ekstreme minusgrader. Høyere filmstyrke reduserer slitasje og brytes ikke ned i beskyttelse under de høyeste kravene.
Neste generasjons additivsystem: Proprietære antislitasje- og vaskemidler og vår nyeste generasjon innen dispergeringsmiddelteknologi hjelper til med å holde interne deler se ut som nye, beskytte motorkomponenter og brenne rene med mindre karbonavleiringer og opphopning på kritiske motorkomponenter som stempler, ringer og eksosventiler. På samme måte forhindrer tilsetningsstoffene rust, gir overlegen korrosjonsbeskyttelse av interne motordeler, og minimerer de negative effektene av etanolblandet drivstoff og fuktighet under lagring utenfor sesongen.